diumenge, 17 de febrer del 2008

Del.icio.us, activitat 5 i petites dificultats

Aquests dies he estat practicant amb Del.icio.us i realment és tota una experiència. El que m'ha semblat més interessant és veure com altres usuaris han etiquetat la pàgina web que vols marcar i, sobretot, poder navegar entre els enllaços compartits per altres usuaris. És una boníssima manera de conèixer noves pàgines web de temes que t'interessin.

A l'hora de realitzar l'activitat 5 he tingut una petita dificultat. No sé si era un problema del meu navegador (no crec, perquè ho he provat des de explorer i mozilla) o bé un tema de conflictes amb la meva ip. Qui lo sai? La cosa és que quan anava a enllaçar els meus bookmarks al bloc, a través de l'opció Settings/Blogging/link rolls, no apareixia res al requadre on se suposava que m'apareixia el codi que havia de copiar a blogger. No sé si algun altre alumne del curs ha tingut el mateix problema. Us adjunto una captura de pantalla perquè ho veieu (podeu clicar a la imatge per fer-la més gran):


Al final he pogut aconseguir el codi anant a l'opció que et permet editar el codi manualment, en aquest cas l'apartat on pots editar la llista d'enllaços (http://del.icio.us/help/json/posts). De fet, per defecte el codi et donava 20 enllaços i ho he escurçat a 15 perquè la llista no quedés tan llarga. Clar que no he pogut editar ni l'ordenació dels enllaços ni cap dels altres aspectes que et permet editar de forma automàtica a l'epígraf "Display options" que apareix a http://del.icio.us/help/linkrolls. No en sé tant, de Javascript!

- - - - - - - - - - - - - - -

P.S. (3/3/08) Finalment sembla ser que tot plegat era un problema de Del.icio.us que ja s'ha arreglat, o sigui que ja es poden fer servir amb normalitat les opcions "link rolls" i "tag rolls". Per cert, oi que queda més bonic un núvol de tags?

2 comentaris:

Yuri ha dit...

Rafel,

De gran ajut el teu comentari. Crec que no es pot dir res millor d'un bloc.

Fins aviat,
Yuri

Rafel ha dit...

De res Yuri. Em sembla que ens coneixem, de la biblioteca Rodoreda, no?